WONDERM SINKKISPRAY 125 ML

Wonderm Sinkkispray rauhoittaa ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Sinkkioksidi muodostaa ihon pinnalle suojaavan kerroksen. Kamomilla ja kehäkukka pehmentävät ja rauhoittavat punoittavaa ihoa.
Soveltuu ärtyneen ja punoittavan ihon hoitoon, vaippaihottuman ehkäisyyn ja hoitoon sekä haavaympäristön hoitoon. Suihketta ei tarvitse pestä iholta sillä se imeytyy siihen kokonaan.

Pakkauskoko:
125 ML
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
12,26 €
98,08 € / l

Wonderm Sinkkispray rauhoittaa ärtynyttä tai punoittavaa ihoa ja ehkäisee tehokkaasti haavaympäristön hautumista sekä soveltuu mm. vaippaihottuman hoitoon. Suihke sisältää sinkin lisäksi ihoa rauhoittavaa kehäkukkaa ja kamomillaa. Sinkkispray imeytyy nopeasti ihoon ja sitä voidaan lisätä iholle useamman kerran päivässä.

2 suihkausta päivässä ärtyneelle iholle.

Aqua, zinc oxide Cl77947, glyceryl stearate, stearic acid, propylene glycol, PPG-25 Laureth-25, cetyl alcohol, polysorbate 60, isostearyl lactate, sorbitan stearate, BHA, calendula officinalis extract, chamomilla recutita extract, dimethicone, disodium EDTA, imidazodiyl urea, parfum, prunus amygdalus dulcis oil, sodium dehydroacetate.

Tuote ei sisällä lanoliinia tai parabeenia.