Palvelumme

Lääkeneuvonta

Apteekkimme farmaseuttinen henkilökunta opastaa sinua sekä reseptilääkkeiden että itsehoitotuotteiden käytössä. Tarkistamme lääkkeiden toimittamisen yhteydessä myös lääkkeiden mahdolliset yhteisvaikutukset. Tahdomme näin varmistaa lääkehoitosi tehokkuuden ja turvallisuuden.

Lääkevaihto ja hintaneuvonta

Lääkärin määräämä lääke voidaan vaihtaa apteekissamme halvempaan vastaavaan tuotteeseen. Kerromme asiakkaalle, jos lääkkeestä on tarjolla edullisempi rinnakkaisvalmiste. Lääkkeiden Kela-korvaukset maksetaan viitehinnan perusteella. Jos haluat viitehintaa kalliimman valmisteen, sinun tulee maksaa itse viitehintaisen ja sitä kalliimman lääkkeen erotus. Kysy lisätietoja apteekistamme.

eReseptit ja reseptien uusiminen

eReseptit ovat aina tallessa apteekkimme käyttämässä tietojärjestelmässä. Asiointia varten tarvitset Kela-kortin tai henkilöllisyystodistuksen. Uusimme eReseptit kahdeksan päivän sisällä. Uusiminen apteekin kautta maksaa  3 euroa reseptiltä. Voit myös uusia reseptit terveyskeskuksen kautta.

Lääkkeiden annosjakelu

Annosjakelun asiakkaana saat kerrallaan kahden viikon lääkkeet annoskohtaisesti pakattuna. Palvelu on maksullinen ja hinta on 7,5 euroa viikolta. Ennen annosjakelun aloittamista asiakkaan kokonaislääkitys tarkistetaan yhteistyössä lääkärin kanssa.

Lääkejätteiden vastaanotto

Apteekkimme ottaa kotitalouksilta maksutta vastaan vanhentuneita ja käyttämättömiä lääkkeitä.

  • Poista lääkkeistä ohjetarrat ja kartonkipakkaukset. Tuo lääkkeet läpinäkyvässä tiiviissä muovipussissa.
  • Elohopeakuumemittarit, jodipitoiset lääkkeet sekä ruiskut ja neulat on tuotava kukin laji erikseen esim. lasi- tai muovipurkkeihin pakattuina

Terveydeksi!-lehti

Terveydeksi!-lehti on Apteekkariliiton jäsenapteekkien asiakaslehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Se sisältää ajankohtaista hyötytietoa terveydenhoitoon liittyviltä aihealueilta. Hae uusin Terveydeksi!-lehti apteekistamme. Tai tutustu verkkolehteen.