Laadukkaaseen ihonhoitoon

Laadukkaasta ja monipuolisesta apteekkikosmetiikan valikoimasta löydät ihotyypillesi parhaiten sopivat tuotteet. Kysy valintasi tueksi puolueetonta mielipidettä hyvin koulutetulta henkilökunnaltamme.

ACOAco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO tarjoaa tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. Omat erityisvalmisteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO Baby -sarja lasten ihonhoitoon.

Ylellisen Cliniderm-sarjan tuotteet hoitavat ihoa kokonaisvaltaisesti.

Tuotesarjan omille sivuille

Avéne

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Kaikki valmisteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille

VichyVichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille

SebamedSebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros. Yhdessä ihotautilääkärien kanssa kehitetty Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka pH on sama kuin terveen ihon, eli 5,5.

Tuotesarjan omille sivuille

NeutrogenaNeutrogena

Neutrogenan tuotteet ovat turvallisia ja luotettavia, ne kohentavat ja kaunistavat ihon omaa kuntoa. Neutrogenan tuotteet eivät tuki ihohuokosia tai aiheuta mustapäitä. Norwegian Formula on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle, Visibly Clear rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle.

Tuotesarjan omille sivuille

LouisWidmerlw

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Tuotesarjan omille sivuille

CeraVe

Ihotautilääkäreiden kehittämä tuotesarja koko perheen jokapäiväiseen ihonhoitoon.

CeraVe sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea eri keramidia (1, 3 ja 6-II). Nämä keramidit auttavat korjaamaan ja vahvistamaan ihon suojamuuria tehden ihosta täyteläisemmän ja kosteutetun. Ainutlaatuisen MVE-teknologian ansiosta tuotteiden kosteuttava vaikutus säilyy jopa 24 tuntia.

Yhdistämällä MVE teknologia ja keramidit syntyi CeraVe – edullinen ja helposti ymmärrettävä, ihotautilääkäreiden kehittämä koko perheelle suunnattu ihonhoidon tuotesarja

CeraVe tuotesarja on hajusteeton, hypoallergeeninen, eikä tuki ihohohuokosia.

Tuotesarjan omille sivuille