Ale

Rela Tabs Tutti Frutti 30 tabl

Rela on apteekin suosituin maitohappobakteeri!* Rela-maitohappobakteerivalmisteet sisältävät kahta tutkittua ja korkealaatuista bakteerikantaa (Lacticaseibacillus rhamnosus SP1 ja Bifidobacterium lactis BLC1) ja 3 miljardia bakteeria päiväannosta kohden. Vahvaa vastustuskykyä** – Rela Tabs -tuotteet sisältävät maitohappobakteerien lisäksi C-vitamiinia, joka on tärkeä vastustuskyvyn ylläpitäjä. Rela soveltuu koko perheelle Rela-tuotteet on valmistettu Suomessa ja niillä on avainlippumerkki. *IQVIA Apteekin Ulosmyynti EUR MAT 12/2023 ** Rela-tuotteet sisältävät C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
Pakkauskoko:
30 tabl
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 12,90 € Normaalihinta 14,38 €
Aikuisille ja lapsille 1 purutabletti päivässä.
Päiväannos (1 tabletti) sisältää 1,5 miljardia Lacticaseibacillus rhamnosus SP1 ja 1,5 miljardia Bifidobacterium lactis BLC -maitohappobakteereita ja 20 mg C-vitamiinia (25% päivittäisen saannin vertailuarvosta). 

Makeutusaineet (isomaltitoli, ksylitoli, sukraloosi), maitohappobakteerit (L. rhamnosus SP1, B. lactis BLC), C-vitamiini (L-askorbiinihappo, natrium-L-askorbaatti), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), tuttifruttiaromi.

Gluteeniton, hiivaton, laktoositon, maidoton, soijaton, sokeriton, vegaaninen.

1.5null Lacticaseibacillus rhamnosus
1.5null PROBIOOTTI: BIFIDOBACTERIUM LACTIS BLC1
20mg/tabletti C-VITAMIINI
Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)